Repeater nieuws – Update

Repeater

repeaterRepeater nieuws – Update

Inmiddels heb ik weer wat aanvullende informatie over de repeaters. Grappig om te zien trouwens dat als er geen informatie is, men steen en been klaagt, en als er wel informatie is, deze onveranderlijk als "slecht" beoordeeld wordt. Is de informatie inderdaad zo slecht, of is het niet de informatie die men wil horen? pa3cnopi4raz.nl" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Mail me er eens over…

 

Zoals eenieder heeft kunnen merken, staat de 70cm repeater inmiddels op een locatie langs de A12. Uiteraard is dit een veel betere positie dan waar hij eerst stond. Er zit nog een demping van 3dB in het ontvangstfilter, wat nog beter kan. Begin september worden de filters vervangen waardoor de demping maximaal 0,5dB zal gaan bedragen – een verbetering van bijna een half S-punt. Binnenkort zullen wat foto's van de nieuwe opstelling gepubliceerd worden.

Wordt vervolgd…