Fusie Engelse HAM shops

W&SlogoDrie grote Engelse leveranciers van radio amateur spullen slaan de handen ineen en beginnen onder de naam International Ham Stores Group een gezamelijke inspanning in het bedienen van de amateurwereld.

 

 

De drie samenwerkende bedrijven zijn het bekende Waters & Stanton Limited, InnovAntennas Limited en Nevada Radio. Per 1 april 2017 openen ze onder de naam International Ham Stores Group een gezamelijke showroom en distributie centrum in Portsmouth. In januari begint al een migratie naar Portrmouth van de activiteiten van Waters & Stanton en InnovAntennas.

Waarschijnlijk wordt dit de grootste amateurwinkel van Europa; men heeft ambitieuze groeiplannen en willen nieuwe producten en diensten aan gaan bieden. De drie firma's blijven wel onder hun eigen naam werken, maar combineren hun activiteiten voor wat betreft logistiek, marketing, reparaties en klantenservice. Het productportfolio omvat o.a. amateur apparatuur, CB radio's, scanners en b.v. PMR. 

Uitgebreide aankondiging HIER .