DX-cluster toegevoegd

DX-cluster toegevoegd

Aan de menubalk aan de linkerkant is een knop toegevoegd met het opschrift "DX-Cluster". Daarmee kunt U het DX-cluster volgen. De laatste 50 meldingen worden getoond, en de informatie wordt elke minuut ververst. 

Doorgewinterde DX-ers volgen ongetwijfeld het cluster via Telnet of IRC verbindingen, maar om te zien of er activiteiten zijn of ontstaan is het lezen van het cluster via deze link voldoende. Uiteraard maakt PI4RAZ deze informatie niet zelf. De informatie wordt getoond door middel van een z.g. Wrapper: een module binnen de website die een pagina van een andere site in een venster van de PI4RAZ website kan tonen. De volledigheid biedt te zeggen dat de informatie afkomstig is van de website oh2aq.kolumbus.com. Dus als er niets getoond wordt, ligt het niet aan ons HI. Desondanks hopen we dat het een nuttige bijdrage levert aan de hobby.