Foto album on-line!

Foto album on-line!

Sinds vandaag is er aan het hoofdmenu een knop toegevoegd: Foto Album. Hier zijn foto's te zien die gemaakt zijn tijdens evenementen van PI4RAZ. 

Het album bevat momenteel de foto's die gemaakt zijn tijdens de ondersteuning van de Jota van oktober 2006, en de lezing van 14 maart jongstleden. Op deze manier is een indruk te krijgen van wat de amateurs allemaal doen.

In de toekomst zal het album bijgehouden worden als er meer (foto)verslagen zijn van afdelingsactiviteiten. Wij kijken nu al uit naar de velddag!

Login is niet nodig en biedt geen extra faciliteiten. Het album staat wel op de server van PI4RAZ en draait op dezelfde database, maar er is geen gebruikerskoppeling tussen de website registratie en het album (wat er voor het forum wel is). Maar, zoals opgemerkt, registratie biedt in de huidige opzet geen toegevoegde waarde dus U mist niets.

Wij hopen de site hiermee weer wat levendiger gemaakt te hebben.