Repeaterfeest alweer voorbij

Repeaterfeest alweer voorbij

Vanmiddag 3 uur. Triiiiinnngg! Telefoon. AT afdeling handhaving. Wat Zijn Wij Aan Het Doen? Er is nog geen BT dus U bent in overtreding. Wilt u dat ding uitschakelen? En zo kwam aan de euforie een einde, na precies een dag…

Update: 11 maart 16.00 is de zender op de Blankaard uitgeschakeld. De repeater is nu weer in de lucht op de oude locatie om de besturing te testen/wijzigen.

 

Paul PA3DFR heeft tot woensdag de tijd gekregen om de repeater uit te schakelen. Dat zal morgen gebeuren. En de Haagse 70cm mag niet ingeschakeld worden. Waarom niet? Wel, de mondelinge toezegging van AT dat ze aan deze zaak mee zouden werken was er. Maar de afdeling machtigingen is een andere dan de afdeling handhaving. En die zeggen Niets Mee Te Maken tot de BT officieel binnen is. Daarvan was door de afdeling machtigingen toegezegd dat na 3 weken gebeld mocht worden om de zaak snel geregeld te krijgen. Dat is morgen over een week. Maar de – alweer – officiële termijn is 6 weken. En daar moeten we dan maar op rekenen. Dus helaas, morgen moet PI3RAZ weer uit. Tot over een maand, zullen we maar zeggen, als de papierwinkel geregeld is….