PA4P SK

pa4p

PA4P SK

Vandaag bereikte mij via Marco Bokma PD2EAW een zeer schokkend en droevig bericht. Tijdens zijn lange en indrukwekkende zeilreis ( zie www.stargazer.nl) heeft afgelopen weekeinde een ernstig ongeval plaats gevonden welke Pieter Andre de la Porte, ook bekend als PA4P, noodlottig is geworden.

 

Voor zover bekend is tijdens een korte vaart de dinghy (rubberen bij-boot) van de Stargazer overvaren door een vissersboot waarbij Pieter ernstig gewond is geraakt en kort daarna is overleden. Frederique is tijdens deze overvaring licht gewond geraakt.

pa4p Op dit moment zijn Florien en Thomas, de kinderen van Pieter en Frederique, onderweg naar Venezuela om hun moeder op te vangen en overdracht te gaan regelen.

Verdere details omtrent de uitvaart en oorzaak zijn nog niet bekend, maar we laten jullie weten wanneer er nieuws is.

Wij heben Pieter gekend als een zeer vriendelijk, enthousiast, gastvrij en behulpzaam persoon. Zijn 'logbook' werd veel gelezen en de foto's en verhalen van de stargazer genoten onder veel amateurs grote bekendheid. Velen van ons hebben hem gewerkt op 14.123MHz en dat was een moment om naar uit te kijken.

Pieter PA4P is SK. We zullen je missen….