Elektromagnetische velden en gezondheidseffecten

Primitieve zender

Primitieve zenderDe eeuwige strijd tussen mensen die er van overtuigd zijn dat ze onmiddelijk 10 jaar van hun leven verliezen als ze in de buurt van een antenne komen, en de mensen die dat loeiende flauwekul vinden want nooit bewezen (ondergetekende), heeft er weer een rapport bij: Het EC Scientific Committee on Emerging and Newly Identified Health Risks (SCENIHR) heeft haar commentaar gegeven over de potentiële gezondheidsrisico's bij het blootgesteld worden aan elektromagnetische velden (EMF)

 

Het rapport zegt: "In het algemeen tonen epidemiologische studies naar de blootstelling aan hoogfrequente elektromagnetische velden geen verhoogd risico op hersentumoren aan. Verder zijn er tevens geen indicaties van verhoogd risico op andere vormen van kanker aan het hoofd of de nek."

Lees het hele rapport HIER