WSJT-X Versie 2.5.1 beschikbaar

Digitale troepHet WSJT-X-ontwikkelteam heeft de algemene beschikbaarheid van WSJT-X versie 2.5.1 aangekondigd.

 

Deze release bevat voornamelijk verbeteringen en reparaties van defecten met betrekking tot Q65 en JT65 bij gebruik met niet-standaard en samengestelde roepnamen. Degenen die van plan zijn Q65 of JT65 te gebruiken om weak-signal contacten te maken met een niet-standaard roepnaam, moeten upgraden naar deze versie. Ook inbegrepen is een nieuwe functie voor reflectie van microgolfsignalen tegen vliegtuigen, evenals reparaties voor bugs die zijn gedetecteerd sinds de algemene beschikbaarheid van versie 2.5.0.

Een compleet overzicht van alle wijzigingen is beschikbaar in de Release Notes. Links naar de WSJT-X 2.5.1 installation packages voor Windows, Linux en Mac zijn beschikbaar.