Voorlopig geen DARU magazine meer

daruDe 36e editie van het DARU magazine is gisteren uitgebracht, en naar het zich laat aanzien zal dit voorlopig de laatste zijn, zoals in deze uitgave te lezen is.

 

In oktober 2019, toen de eerste uitgave plaatsvond, heeft de eindredacteur al besloten om zich terug te trekken als de uitgaven eenmaal liepen en het redactie team groot genoeg was. Maar nu zijn deze werkzaamheden niet meer te combineren met het werk- en privé-leven van Erik (PA2TX). Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering (ALV) is een oproep gedaan om een opvolger te vinden, maar die is tot op de dag van vandaag nog niet gevonden.

Voorlopig komt er dus geen nieuw magazine en wordt gekeken of het nog mogelijk is om verder te gaan. Er wordt druk gezocht naar een nieuwe hoofdredacteur.