Internationale YL-groep plant event op Tsjechische contest locatie

Moravian Contest GroupAugustus lijkt misschien nog ver weg, maar voor een internationale groep YL’s kunnen de dagen tussen de 4e en de 10e van die maand niet snel genoeg komen.

 

 

Stel je voor dat je een hele week toegang hebt tot een eersteklas conteststation in Europa. Stel je voor dat je, tussen het uitzenden door, workshops bijwoont over hoe je efficiënter kunt solderen, hoe je een station voor de digitale modi kunt opzetten en hoe je een dipool van 20 meter kunt bouwen die na die week kan worden meegenomen naar het QTH thuis . Het OK5Z-wedstrijdstation in Tsjechië zal het middelpunt zijn van een volledige week vol YL-radioavonturen. De gastheren zullen ook hun verhalen delen over SOTA-activaties, DX-pedities naar Afrika en verschillende flora- en fauna-activaties in het OKFF-programma.

Voor informatie over hotelaccommodaties of activiteiten gedurende de week, of om een plaats te reserveren, kunt u contact opnemen met Eva HB9FPM/OK3QI op het e-mailadres hb9fpmuska.ch

 

Geef een reactie