Vibroplex neemt Bencher over

cw key

cw keyAls je geen morse spreekt, zeggen waarschijnlijk zowel Vibroplex als Bencher je niets. Voor degenen die het wel wat zegt: Bencher heeft vandaag laten weten dat de Bencher Amateur Radio productlijn verkocht is aan Vibroplex. Daarmee komt er een eind aan Bencher’s aanwezigheid in de amateur radio wereld, en kunnen directeuren Jere Benedict en Bob Locher, (W9KNI) met pensioen.

 

In de productlijnen die verkocht zijn zitten de Bencher BY serie Iambic Paddles, (de best verkochte iambic paddle in de wereld, met meer dan 150.000 verkochte exemplaren) en de ST serie single lever paddles, de Bencher Hex Paddle, de N2DAN Mercury Paddle, en de Bencher RJ serie Hand Keys. Daarnaast vallen ook de HK-1 Universal Hook-up kit en het YA-1 Low Pass Filter binnen de verkoop.

Vibroplex neemt de garantie over van alle genoemde producten, en blijft onderdelen en ondersteuning voor deze producten leveren.

Vibroplex blijft de Bencher producten aanbieden via de bestaande verkoopkanalen.

Vibroplex vind je op http://www.vibroplex.com.

Jere Benedict en Bob Locher spreken hun dank uit aan de radio amateur gemeenschap voor de interesse en steun voor hun producten sinds de verkoop van de eerste Bencher amateur radio producten begin 70-er jaren van de vorige eeuw.