Site vernieuwd

PI4RAZHet is gelukt. Denk ik. De site is over. Vanaf vanavond, dinsdag 19 november 2019, draaien we op een geheel vernieuwde server met WordPress in plaats van het 13 jaar oude Mambo op Fedora Core 10…

Door gebruik te maken van een conversieprogramma zijn alle historische berichten meegenomen naar de nieuwe site. Sterker nog, alle oude links en referenties werken ook gewoon nog. Had je dus ergens links op je site staan naar artikelen op PI4RAZ, dan zouden ze nog gewoon moeten werken. Maar: geen garanties.

Wat je ziet, is dat bij de oude artikelen vaak het plaatje 2x getoond wordt. Dat is het gevolg van de conversie, en dat ga ik niet voor 320 pagina’s aanpassen. Bij de nieuwe artikelen komt dat vanzelf goed.

Je inlognaam en -wachtwoord van de oude site zouden ook hier moeten werken. Eventueel kan je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Vind je iets dat niet werkt, of vind je iets niet meer en wil je dat weer terug: laat het me weten. Wat niet meer werkte, was de onweerssite. De PHP code van de site was dusdanig oud, dat het onder de nieuwe PHP versie niet meer werkt. Dat moet helemaal herzien. Voorlopig wijst die link nog naar de oude site, zodat de detectors door kunnen draaien. Ik hoop dat met een week of wat ook weer aan de praat te hebben. Maar de nieuwe PI4RAZ site draait dus, en met de nieuwste certificaten en protocollen zodat we niet uit de lucht gehaald worden als TLS1.0 en 1.1 niet meer geaccepteerd worden…

 

6 gedachten over “Site vernieuwd”

  1. Dat is wel even schrikken, ik wist niet dat Frank een nieuwe website bezig was. Maar het ziet er leuk uit..Succes…

Reacties zijn gesloten.