PI4RAZ Logboek on-line

logboek

logboekPI4RAZ Logboek on-line

Vanaf heden beschikt PI4RAZ over een on-line web logboek. Hierin worden de verbindingen bijgehouden die door het clubstation gemaakt zijn. Indien gebruik gemaakt wordt van special event calls kunnen meerdere logboeken aangemaakt worden zodat altijd te zien is door wie welke verbindingen gemaakt zijn.

 

Het voordeel van een weblogboek is duidelijk: op enig moment is te zien welke verbindingen gelogd zijn, en iedereen met voldoende rechten mag ook in het logboek schrijven zodat niet een laptop, papieren boek of rondzwervend computerbestand hoeft te circuleren om toch up-to-date te zijn.

Als straks bijvoorbeeld de speciale call voor Zoetermeer 1000 jaar in de lucht gebracht wordt en meerdere amateurs komen onder die call uit, dan is het voor iedereen mogelijk om in zijn eigen shack – mits daar een internet aansluiting is en wie heeft die tegenwoordig niet – het log voor de speciale call bij te houden.

Verzoeken tot gebruik van de club- en/of speciale calls kunnen gericht worden aan het bestuur van PI4RAZ: PE1FLO, PA7RJ of PD0JNG. Zij zorgen dat de vereiste inloggegevens en instructies verstrekt worden.

Het logboek is door iedereen in te zien door gebruik te maken van login naam guest en wachtwoord guest. Je kunt het logboek openen door op de desbetreffende knop in het main menu te klikken die daar vandaag aan toegevoegd is, of door hier te klikken.

Heb je suggesties voor verbeteringen, laat het ons dan weten. Je kunt op dit bericht reageren als je ingelogd ben, of een mail sturen (zie Contact Us)