Nieuwe ICOM onderweg?

IC7200

IC7200Nieuwe ICOM onderweg?

Van onze nieuwssnuffelaar Rob PE9PE ontving ik een link naar een Japanse website waar zomaar een foto opdook van een IC7200. Het lijkt erop dat er een nieuw telg van de ICOM stam onderweg is…

 

Helaas is mijn Japans niet meer wat het geweest is, maar trekken we de pagina even door Babelfish heen, dan eindigen we weliswaar met iets dat veel weg heeft van een Japanse magnetron handleiding (weet je gelijk hoe ze die maken) maar het geeft in elk geval meer informatie dan die orientale kriebels.

Wat blijkt: het gaat hier om foto's die gemaakt zijn op de Ham Fair 2007. Naast de foto van de IC7200 staat "Sample only" en volgens Babelfish "Anti- FT-450 corresponding type?" wat misschien uitgelegd moet worden als dat dit de opvolger van de FT-450 moet worden? *Correctie: het wordt een grote concurrent van de FT-450. Tnx Rob*

IC7200  

Het verhaal vermeld verder dat deze IC7200, samen met de IC7700, de grote publiekstrekker was. Hier gaan we ongetwijfeld meer van horen.

Laatste nieuws: de verwachte prijs in de US komt waarschijnlijk rond de $1000, wat in Nederland rond de €1200 uit zal komen.