Man schiet vrouw dood tijdens installeren schotel

satdish

satdishMan schiet vrouw dood tijdens installeren schotel

Een man heeft in de Amerikaanse staat Missouri tijdens het afgelopen Paasweekeinde per ongeluk zijn vrouw doodgeschoten. Dit gebeurde doordat hij nogal onbezonnen te werk ging bij het installeren van een satellietschotel. De man nam rigoreuze maatregelen toen hij het draadje niet door de muur kon krijgen maar als gevolg van zijn actie werd zijn vrouw het slachtoffer.

 


NBC Action News meldt het voorval waarbij de man nogal gefrustreerd raakte toen het hem niet lukte een gaatje te boren voor de doorvoer van de antennekabel. Hij besloot daarop tot drastischer maatregelen en gebruikte zijn 22 kaliber wapen om een doorvoer te maken. Hij dacht dat zijn vrouw binnen was maar zij stond buiten bij de antenne en werd van binnenuit in de borst geraakt met dodelijke afloop.

De County Sherrif gaat er vanuit dat de man geen idee had dat ze daar stond en dat er sprake is van een tragisch ongeluk. Of de man vervolgd wordt is nog niet duidelijk. Uiteraard is het niet de bedoeling om wapens te gebruiken voor het realiseren van kabeldoorvoeren. Nou zal het Nederlandse amateurs niet gauw gebeuren, zeker niet omdat een .22 weinig effect heeft in beton of steen… Het nieuwsitem //www.nbcactionnews.com/mediacenter/local.aspx?videoid=336331kshb.dayport.com&navCatId=4295" target="_blank" rel="noopener noreferrer">is hier te bekijken.