Boek over draadantennes

Antenne handboek

Antenne handboekBoek over draadantennes

Er zijn talloze boeken en artikelen geschreven over draadantennes, maar er is nu een serie nieuwe boeken van de hand van wijlen antennemeester L.B. Cebik, W4RNL. Hij is wereldberoemd vanwege zijn unieke ideeën over hoe draden te "buigen" op een manier waarmee je de beste resultaten bereikt. Met de instructies van LB is je succes praktisch gegarandeerd.

Antenneboek 1Dit boek, deel 1 met  535 pagina's, is nu beschikbaar en is geheel gewijd aan het ontwerpen, bouwen en gebruiken van diverse typen draadantennes. De lezer kan zich een hoop tijd en moeite besparen met het lezen van deze boeken. Daarna kan je naar hartelust experimenteren om te proberen het beste signaal te realiseren voor je eigen specifieke omgeving.

Met gewoon draad worden antennes zeer eenvoudig en gemakkelijk te maken tegen de laagste kosten. Dit boek toont een aantal ontwerpen vanuit conventionele antennewijsheid.

Eén boek is niet genoeg om alle bekende ontwerpen te beschrijven, maar in dit deel 1 wordt begonnen met de meest eenvoudige en populaire ontwerpen om geleidelijk over te gaan naar de wat meer complexe ontwerpen.

Voor meer informatie en bestelinformatie ($22.95 ofwel €14.58 voor een downloadversie) zie deze website.