Einde 500 kHz experiment

Zij, die zich voor het 500 kHz experiment hadden aangemeld, hebben van Sjoerd Ypma, PA0SHY, van het VERON Traffic bureau te horen gekregen dat het experiment op de 600 meter band per 1 april 2011 beëindigd wordt:

Beste mede amateurs,

zoals bekend loopt per 1 april het 500 KHz experiment af, en zal in de huidige vorm niet worden voortgezet/verlengd. De laatste verlengingsperiode van 1 januari-1 april is door het Agentschap Telecom afgegeven omdat de VERON en VRZA een verzoek hadden ingediend om tijdens de winter condities nog actief te kunnen zijn. Welnu, om de experimenteer periode goed te kunnen afsluiten dienen de beide verenigingen een eindrapportage op te stellen. Met name zijn we geïnteresseerd in extra ervaringen en gegevens over de periode van 1 september 2010 – 1 april 2011. Wilt u zo vriendelijk zijn mij (ons) van uw ervaringen op de hoogte te stellen. Logs hoeven niet te worden meegestuurd. Gelieve dit te doen voor 1 april 2011, bij voorkeur in een platte tekst of .doc formaat. Mocht u geen verbindingen hebben kunnen maken dan hoeft u ook niet te reageren.

Rest mij nog alle deelnemers aan dit succesvolle experiment te bedanken voor hun tijd, enthousiasme en inzet.

Indien er ontwikkelingen zijn over de toekomstige status van de 500KHz band zal dit worden gecommuniceerd via de gebruikelijke media van de beide verenigingen.

Alvast dank voor uw medewerking

73´s

Sjoerd Ypma
PA0SHY
Voorzitter Traffic Bureau VERON
pa0shyveron.nl" target="_blank">pa0shyveron.nl