Wereld Omroepers lanceren clubcall PI4WO

WO

WOZaterdag 13 oktober hebben de Whisky Oscars (Wereld Omroepers) de nieuwe clubcall PI4WO in de lucht gebracht d.m.v. een Special Event Station (SES). Dit gebeurde “out in the field” tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde velddag in Barendrecht.

 

 

 

De lancering van PI4WO is speciaal gekozen ter promotie van een nieuw te starten ronde in de 40 meterband. De PI4WO ronde zal voortaan elke woensdag vanaf 20:30 uur te beluisteren zijn op 7.070 MHz LSB met als uitwijkfrequenties 7.060 & 7.080 MHz.

Whisky Oscar is een legendarische Nederlandstalige club die reeds meer dan 32 jaar bestaat en zijn oorsprong vindt in de eind jaren '70 naar Canada, Amerika, Australië etc. geëmigreerde Nederlanders. Inmiddels is Whisky Oscar een hybride club met veel zendamateurs. De club heeft als doel een brug te slaan tussen 11 meter liefhebbers en  zendamateurs. Whisky Oscar is een zeer actieve vereniging die veel activiteiten ontplooit met en voor zijn leden.