MIT perfectioneert door muren kijken met WiFi

wifi

wifiHet nogal beroemde Computer Science and Artificial Intelligence Laboratory (CSAIL) van het Amerikaanse onderzoeksinstituut MIT (Massachussets Institute of Technology), heeft na het nederige kijken door muren om beweging waar te nemen, de techniek zover verfijnd dat men nu hartslag en ademhaling in een andere kamer waar kan nemen door de muur heen.

 

MIT heeft deze techniek met succes toegepast om de ademhaling en hartslag van een slapende baby in de gaten te houden, en zelfs de ademhaling van twee volwassenen tegelijkertijd. Van beide testen is een video te zien op onderstaande link.

Het hele verhaal plus de video's vind je op:
http://www.extremetech.com/extreme/184347-mit-perfects-cheap-accurate-through-wall-movement-and-heartbeat-detection-with-wifi