Ham Radio Deluxe Release 6.2.10

HRD

HRDHRD Software, LLC kondigt de nieuwste release aan van Ham Radio Deluxe versie 6.2.10; deze release bevat belangrijke updates en oplossingen van eerder geconstateerde problemen.

 

 

Het HRD ontwikkelteam heeft diverse significante verbeteringen aangebracht aan Ham Radio Deluxe, waaronder support voor Windows 10, ondersteuning van de Yaesu FT-767GX en de IC-9100 Versie 2 Firmware, en voor veel gebruikers belangrijk: de mogelijkheid om meerdere HRD gebruikersprofielen op dezelfde computer te hebben met individuele logins.

Daarnaast heeft het HRD ontwikkelteam de laatste maanden hard gewerkt aan het oplossen van Windows rechten- en permissie problemen als gevolg van de security policies update door Microsoft.

De release HRD Versie 6.2.10, build 377 lost problemen op waar eerder al wat workarounds voor waren gemaakt:

· Invalid Attribute/Option Identifier bij het proberen database functies uit te voeren, en andere permissie gerelateerde problemen
· “My Station” niet kunnen opslaan
· DM-780 fouten met macro's
· Opslaan van layouts in alle toepassingen
· Unspecified error bij het starten van het Logboek
· Encountered Improper Argument
· "Cannot create file" bij een poging LOTW functies te gebruiken

Dit is maar een kleine greep uit de verbeteringen aan HRD. Complete informatie over deze release staat op de HRD website: http://www.hrdsoftwarellc.com/hrd6210.pdf.

HRD managing partner Rick Ruhl, W4PC zegt: “De feedback van onze ontwikkelaars en beta test team laat zien dat dit de meest stabiele release ooit is.”

Mike Carper, WA9PIE, zegt: ”De 6.2.10 release is de beste release die we ooit gemaakt hebben!”

Zoals altijd is HRD beschikbaar als “try before you buy,” met een 30-dagen evaluatie periode inclusief live technische ondersteuning.
Kopen en downloaden van Ham Radio Deluxe 6.2: http://www.ham-radio-deluxe.com