Icom lanceert IC-8600

ic-r8600

ic-r8600De IC-R8600 is een nieuwe, geavanceerde communicatieontvanger die een gigantisch ontvangstbereik heeft van 10kHz tot 3GHz en daarbij ook allerlei digitale signalen kan decoderen.

 

 

De IC-R8600 heeft de laatste software demodulatie technieken aan boord, met superieure prestaties en intuïtieve bediening. Deze geavanceerde techniek maakt het een ideale set voor communicatie professionals en organisaties die radio stations monitoren, maar ook voor de serieuze scanner luisteraar.

ic-r8600

De IC-R8600 heeft een enorm bereik, van 10kHz tot 3GHz. Hij kan ook digitale signalen decoderen waaronder D-STAR, NXDN, dPMR en P25. De geavanceerde FPGA verwerkingstechniek zorgt voor helderheid en precisie van de ontvangen signalen. Met de optionele RS-R8600 afstandsbedieningssoftware voor een Windows PC kan je het ontvangen geluid en de spectrum scope gegevens via een IP netwerk transporteren zodat je op afstand kunt luisteren.

De IC-R8600 heeft een groot 11 cm kleuren touch screen wat de ontvanger heel makkelijk te bedienen maakt. Als eerste industriële breedband desktop ontvanger heeft de IC-R8600 een real-time spectrum scope met hoge resolutie en waterval weergave. De waterval toont zwakke signalen door in de tijd de veranderingen in het spectrum weer te geven. Voor het efficient ontvangen van de gewenste signalen voorziet de IC-R8600 gebruikersinterface in een snelle en nauwkeurige bediening.

Andere opties:

• SD kaartslot voor het vastleggen van logs, gedecodeerde gegevens en spraak
• Scan capaciteit tot 100 kanalen per seconde in memory scan mode
• Screen capture functie geeft je de mogelijkheid om schermen in PNG of BMP formaat op te slaan
• I/Q signaal uitgang voor gebruik met toekomstige firmware upgrade en SDR software of externe decoder technieken van derde partijen.

De IC-R8600 is nu bij b.v. Hamshop al te verkrijgen voor €2.749 inclusief BTW.

Voor meer details over dit nieuwe model zie de IC-R8600 Product pagina