Icom kondigt ID-52 D-STAR digitale porto aan

Overbodig lulijzerIcom heeft details bekendgemaakt van de ID-52 D-STAR digitale porto. De ID-52 VHF / UHF dual-band digitale transceiver is de nieuwste in een lange reeks D-STAR portables van Icom en is de opvolger van de populaire ID-51EPLUS2.

Halve internet porto

Er zullen wereldwijd twee versies beschikbaar zijn, de ID-52A voor de VS en ID-52E voor Europa.

De radio heeft een groot transflectief kleurendisplay wat buiten makkelijk afleesbaar is, zelfs in fel zonlicht. De grootte van het scherm is ook vergroot van 1,7 inch naar 2,3 inch, wat werd toegepast op de ID-51E.

De ID-52 ondersteunt standaard Bluetooth-communicatie. Je kunt draadloos verbinding maken met Android-apparaten door middel van de ST-4001A / ST-4001I Picture Utility Software als de RS-MS1A Remote Control Software geïnstalleerd is. De optionele VS-3 Bluetooth-headset is ook beschikbaar voor handsfree bediening.

Lees meer op de Icom UK-website
https://icomuk.co.uk/Icom-Announces-ID-52E-D-STAR-Digital-Handheld-Transceiver/2/2295/