Dayton Hamvention afgelast

Zoals de komende tijd met nog wel meer evenementen zal gaan gebeuren: de organisatoren van de Hamvention hebben besloten de show van dit jaar af te blazen. Deze stond gepland voor 21-23 mei in Xenia, Ohio

Een bericht op hun website zegt:

Helaas maken verschillende tegenslagen bij het herstel van de COVID-19-pandemie de moeilijke beslissing noodzakelijk om Hamvention 2021 te annuleren. Honderden vrijwilligers hebben er alles aan gedaan om deze Hamvention mogelijk te maken voor de vele amateurradiofanaten en -verkopers die de Dayton Hamvention steunen .

De verspreiding van vaccins in zowel de Verenigde Staten als de rest van de wereld loopt achter op wat was gepland. Bovendien vergroot de opkomst van een meer overdraagbare vorm van het COVID-19-virus de kans op verdere volksgezondheidsproblemen in de komende maanden. We nemen deze moeilijke beslissing voor de veiligheid van onze gasten en verkopers.

Dayton Hamvention
https://hamvention.org/

ARRL-rapport
http://www.arrl.org/news/dayton-hamvention-cancels-2021-show

 

Eén gedachte over “Dayton Hamvention afgelast”

  1. Ik vrees dat we tot ver in dit jaar niets meer aan bijeenkomsten en beurzen zullen zien. Laatste keer dat ik in Zm was, is herfst 2019 geweest. De afgelasting van de vlooienmarkt in Rosmaken is er niet eens. We moeten maar hopen dat de overheidsprik met slangenolie iets gaat doen. Tot die tijd overleef ik met de Razzie. En de oplossing van de kerstpuzzel natuurlijk, ik kan niet wachten.

Reacties zijn gesloten.