Worked All Ireland

Ierse vlag

Ierse vlagVoor de Award verzamelaars. Het Worked All Ireland Award programma (WAI) is in het leven geroepen om radio amateurs aan te moedigen de 10 km x 10 km Grid Squares in de Ierse republiek (EI) en Noord Ierland (GI) te werken.

 

Voor het award is een combinatie nodig van Grid Squares, Counties en eilanden uit EI/GI. Er zijn ook Awards voor Book Numbers en Grid Square
activering. Je kunt meer dan 1400 Grid Squares werken, waarbij al Awards beschikbaar zijn voor het werken van slechts 175 grid squares, 15 counties en 1 eiland, oplopend tot het Ultimate Award waarvoor 1400 grid squares nodig zijn, plus 32 Counties en 25 eilanden.

Is het wel mogelijk om het Ultimate Award ooit te halen, kan je je afvragen.
Nou, zowel EI6HW als Tom EI9CJ is het gelukt en Declan EI9HQ heeft al meer dan 1300 grid squares geactiveerd.

Een complete uitleg van de WAI regels en de te behalen Awards vind je op
www.irts.ie/cgi/wai.cgi