NanoVNA presentatie door David Houser KG5RDF

NanoVNADe NanoVNA mag zich in een steeds grotere belangstelling verheugen, ook binnen onze club. Vandaag kwam ik in mijn dagelijkse portie literatuur toevallig een verwijzing tegen naar een instructie video voor de NanoVNA.

David Houser KG5RDF laat zien hoe je de $40 kostende NanoVNA vector netwerk analyzer moet gebruiken. Deze instructievideo is opgenomen tijdens de Cowtown Hamfest in het Forest Hill Convention Center, Forest Hill Texas. (18 januari 2020)

De Cowtown Hamfest wordt georganiseerd door de Cowtown Amateur Radio Club in Fort Worth in Texas. Deze video’s maken deel uit van hun opleidingsprogramma voor het promoten van amateurradio en techniek. Zie hier het filmpje:

 

Eén gedachte over “NanoVNA presentatie door David Houser KG5RDF”

  1. Dank voor de verwijzing. Het viel me niet mee om de film te volgen; de vragen uit het publiek waren slecht te verstaan en ik miste wat tekeningen bij de vertelling. Overigens staat het internet gelukkig bol van de uitlegjes over dit ding. Mijn Werkgroep Kunstmanen heeft zelf een VNA; ik moet er hoognodig eens mee aan de slag. Dan gaat zo een uitleg ook veel meer leven.

Reacties zijn gesloten.