Nauwere samenwerking antenne leveranciers

In 2018 werd de Britse productie van alle kortegolfantennes en een selectie van FM-antennes (Innov) uit het VK verplaatst naar WiMo Antennes en Elektronik GmbH (WiMo) in Duitsland. De verhuizing is succesvol gebleken, dus beide bedrijven zijn overeengekomen om de huidige overeenkomst te verlengen en uit te breiden.

Naast het verplaatsen van de productie naar Duitsland, zal WiMo de Innov-producten nu buiten het VK verkopen en de enige wereldwijde distributeur van de productlijn worden.

′ ′ Deze stap is een win-winsituatie voor zowel bedrijven als onze klanten. WiMo is in staat om het productievolume te vergroten, wat we in het VK niet hebben kunnen doen. Er worden ook nieuwe B2B-routes geopend met handelspartners over de hele wereld, wat betekent dat meer radioamateurs toegang zullen hebben tot onze producten en ook in de lokale valuta kunnen kopen”, zegt Justin Johnson, G0KSC, oprichter van IA.

′ ′ We zijn verheugd dat we zo’n succesvol productportfolio nu volledig kunnen accepteren. Al meer dan 2 jaar produceren wij InnovAntennas in Herxheim en hebben veel ervaring met de antennes. Dus onze productie is goed voorbereid, zegt Markus Viertel, CEO van WiMo. ′ ′ Nu kijken we er naar uit om de producten in onze webshop en via onze partners wereldwijd aan te kunnen bieden. Onze klanten kunnen zich daarom verheugen op meer opties met een snelle levertijd. ”

Beide bedrijven werken er al aan om de komende maanden Innov-producten beschikbaar te maken in de WiMo-winkel op www.wimo.com.