Registreren op PI4RAZ

Q: Ik zie dat ik me kan registreren op deze site. Wat heeft dat voor voordelen?

A: Registratie geeft toegang tot delen van de site die zonder registratie niet te lezen zijn; de z.g. Registered pagina's. Je krijgt dan ook een extra menu (User menu) met meer mogelijkheden. Momenteel geeft registratie toegang tot het forum. Ik werk er nog aan om het forum te integreren in de website, maar momenteel moet je je voor het gebruik van het forum ook daar nog een keer aanmelden. Sorry, wordt aan gewerkt.

Het tweede doel van registreren is, dat je je mail adres daarvoor op moet geven. Dat geeft mij de mogelijkheid om een MassMail te doen, ofwel om iedereen tegelijk te mailen, op de manier waarop nu Rob PE9PE de algemene informatie stuurt. Met dat verschil dat je jezelf kan afmelden. Daarmee kunnen we dan evenementen en bijeenkomsten aankondigen. In de toekomst zal meer informatie alleen voor geregistreerden zijn.