Webshop Zoetermeer

webshopZat ik vandaag een beetje door onze eigen site te lezen, kwam ik een artikel tegen dat ik in 2011 schreef over een webshop die geopend was in Zoetermeer. Zou die er nog zijn, vroeg ik me af.

Ja dus. Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat ik er nog nooit wat gekocht heb. Artikel geplaatst destijds, nooit meer aan gedacht en alles wat ik verder nodig heb, gaat via Reichelt, Conrad of Mouser (in volgorde van oplopende prijs en verzendkosten). Maar we hebben gewoon een shop in Zoetermeer! Inmiddels een stuk uitgebreider dan toen ik er in 2011 over schreef. Dus, clubgenoten, maar ook andere hobbyisten: voor de herontdekking van onze Zoetermeerse webshop, klik HIER.

(Nee, ik krijg geen korting)

 

2 gedachten aan “Webshop Zoetermeer”

  1. Ik zie na wat nader onderzoek dat deze niet meer in Zoetermeer zit maar in Opmeer.

    1. Inderdaad… Ik had niet verder gekeken dan dat de webshop nog bestond. Dan wordt afhalen voor ons Zoetermeerders niet handig meer. Maar goed, een welkome aanvulling op het verdwijnen van al die andere amateur onderdelenleveranciers die er niet meer zijn (Kent, Frans Bakelaar, Barend Hendriks)
      Hier overigens een lijstje met webshops:
      http://www.pa3ajj.nl/shops.html

Reacties zijn gesloten.